bg_slide_1
bg_slide_2
bg_slide_3
bg_slide_4
bg_slide_5
bg_slide_6
1 2 3 4 5 6
Dansvakantiemet Monique Sajet en Trees van Berckel 7-14 juni 2019
Schrijfweek met boekenvroedvrouw Yoeke Nagel 13-20 sept 2019

Zie hieronder voor info:

Dansvakantie 7-14 juni

Zin in een dansvakantie op een liefdevolle plek?

Logeren in luxe safari-tent of sfeervol huis?

Verse thee plukken en genieten van vergezichten?

Dagelijks dansen met een mooie groep mensen?

Van vrijdag 7 tot vrijdag 14 juni organiseert Monique Sajet voor de tweede keer een biodanza & crea-week voor levenskunstenaars om te genieten van wat het leven  te bieden heeft. Samen eten, dansen, verse thee plukken, zwemmen, wandelen en mandala’s tekenen. Een midzomernachtfeest met kampvuur. Alles mag, niets moet tijdens een week voor jezelf!

Kom naar het liefdevolle vakantieoord van Sandra & Santi. De prijs voor een week all inclusive ( exclusief het reizen) is € 747,-  op basis van een 2-persoonsbebezetting, je kunt logeren in een prachtige sfari-tent met eigen balkon en badkamer of een heerlijk apartement. Boek je voor 1 december en maak je 50 % over dan ontvang je maar liefst 100 euro vroegboekkorting, dus kost de hele week slechts € 647,- exclusief de eventuele vliegreis of autorit naar Bergerac.


Zoveel mogelijk speelt het programma zich buiten af.

Elke ochtend begint met de zonnegroet gevolgd door ontbijt in stilte.
9.30-11.30 biodanza
12.30 lunch
De middagen worden verschillend ingericht met bewegen en mandalatekenen, het bezoeken van een stadje, wandelen in de omgeving, een rondleiding in de bijzondere permacultuurtuin van Simply Canvas of gewoon lekker relaxen en tijd voor jezelf.
19.00 diner
Kampvuur en dansen

Accommodatie:
Je verblijft bij Simply Canvas een prachtige plek met 6 safaritenten, 3 huisjes en een zwembad midden in de natuur gelegen. Sandra en Santi hebben hier met hart een plaats gecreeerd waar je echt kunt genieten. Er is bovendien ook een permacultuur tuin te ontdekken. Slaap in een safari tent met boxspring bedden, fantastisch uitzicht en je eigen badkamer of in een van de comfortabele huizen. Sandra en Santi worden geroemd om hun eten en trakteren je op maaltijden vol groenten en fruit uit eigen tuin aangevuld met biologische en lokale heerlijkheden (er kan rekening worden gehouden met vegetarische en glutenvrije wensen).

Prijs
De prijs voor een week all inclusive ( exclusief het reizen) is € 747,-  op basis van een 2-persoonsbebezetting, je kunt logeren in een prachtige safari-tent met eigen veranda en badkamer of een heerlijk apartement. Boek je voor 1 december en maak je 50 % over dan ontvang je maar liefst 100 euro vroegboekkorting, dus kost de hele week slechts € 647,- exclusief de eventuele vliegreis of autorit naar Bergerac.

Schrijfweek met Yoeke Nagel 13-20 september

Het gaat een traditie worden de schrijfweek. Yoeke komt ook weer in 2019 voor een inspirerende week schrijven.
Dus je wilt een boek schrijven. En je werkt er elk moment aan dat het kan. In de avonden. Of af en toe een weekeind tussendoor. Maar zou je eigenlijk niet heel graag eens even stevig doorschrijven? Met liefst nog wat ondersteuning ook, met leuke mensen die met je meeleven en benieuwd zijn naar wat je gisteren schreef? Dan moet je een weekje naar Frankrijk komen deze nazomer. Je krijgt er dan ook nog eens de professionele begeleiding bij van boekenvroedvrouw en schrijfcoach Yoeke Nagel.

Jouw boek – schrijf het in Frankrijk
Een week lang schrijven we samen aan ons eigen boek. Fictie of non-fictie, dat maakt niet uit. Je houdt je eigen schrijftempo aan. Elke dag komen we bovendien bij elkaar om onze beste trucs en tips uit te wisselen. Ligt je hoofdpersoon dwars? Weet je even niet meer welke gebeurtenis je verhaal nu weer vlot trekt? Heb je, toen je even niet oplette, een heel andere schrijfrichting gekozen dan je van plan was? Worstel je met een pikante scene die je zinderend maar niet vunzig wilt beschrijven? Wil je een landschap tekenen met woorden om je verhaal context te geven? Daar helpen we elkaar bij en de professionele hulp van je schrijfcoach is altijd binnen handbereik. In de avond lezen we elkaar onze beste fragmenten voor, buiten bij het vuur (of binnen bij de open haard als het te koud is).

Datum: 13-20 september 2019

Prijs 850,- inclusief stijlboek ’99 witte kopjes op een tafel’, eten en (gedeelde) kamer. Toeslag 150,- voor een kamer of tent alleen. Reiskosten komen voor eigen rekening. Inclusief vervoer van en naar vliegveld Bergerac of treinstation Sainte Foy la Grande.


 
Simply Bed & Breakfast, St. Jean de Duras, South West France

B&B | Holiday Home | Glamping

Lovely B&B stay or (glamping) holiday in the country side on the border of the Lot et Garonne and Dordogne departments, near Bergerac, in the Aquitaine region of South West France. Six safari tents with their own bathroom, two b&b cottages and a large holiday home all with swimming pool, set in 5 hectares of country side with stunning views.

Sandra & Santi: Bonac, 47120, Saint Jean de Duras
I: www.simplybedandbreakfast.com
E: hello @ simplybedandbreakfast.com
T:+33 (0) 681768594
Follow Simply Bed & Breakfast, St. Jean de Duras, South West France on Facebook, Twitter and Youtube Follow Simply Bed and Breakfast on Youtube! Follow Simply Bed and Breakfast on Pinterest! Follow Simply Bed and Breakfast on Facebook!